Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2012

Vielä pari :)

 Pääsiäisenä oltiin Kalajärven leirintäalueella Peräseinäjoella ja siellä oli Kalajärvi kuivanut.. Päätettiin siskon kanssa tehdä eväsretki keskelle järveä, koska sinne pääsi jäitä ja kivikoita pitkin. Pakattiin eväät matkaan ja suunnattiin kohti järveä ja sittent uli vietettyä ihana iltapäivä ja kuviakin tuli napattua :)

 Vuoden takaiset synttärijuhlat; Karo ja Mona 17 vuotta! Otin tuolloin synttäreillä servetin talteen, ajattelin, et käytän sitä pohjana, mutta koska keräilen servettejä, niin en halunnut "tuhlata" ainokaista :D Päädyin sitten tuollaiseen kimallekuvioiseen paperiin. Tämä asetti hieman rajoitteita; skräppäys piti tehdä viimeiselle sivulle, koska muuten glitteri olisi sotkenut seuraavan kuvan :/


Tällaisia tälläkertaa :)
Ihanaa alkavaa viikkoa,
Emma :)

Ja muutama lisää!

 Tämä sivu on pikkujouluista :) Vietin pikkujouluja siskoni ja ihanan ystäväni kanssa ystäväni mökillä marraskuun loppupuolella :) Ilta oli todella hauska, kuunneltiin musiikkia, käytiin lenkillä, rakennettiin joulukuusi -joulukalenteria ystäväni kummitytölle, syötiin, saunottiin ja vaikka mitä :)

Ihan Tiimarista löysin tuon ihanan taustapaperin ja mielestäni se oli kivan jouluinen, joten laitoin sen tähän. Myös tonttu-ukkeli alakulmassa on Tiimarin alennusmyynneistä :) Tarrat sen sijaan Sinellistä :)


Vappu! Vappua vietin siskoni, ystäväni Kaisan ja Jennin kanssa :) Meillä oli todella hauskaa nelisin, syötiin, laulettiin, puhalleltiin saippuakuplia, pelattiin Aliasta, ulkoiltiin.. :)

Löysin kuultopaperia ja ajattelin, että siitä leikkaamalla saisi oivia saippuakuplia! Lisäsin Stabiloilla vielä vähän heijastuksia saippuakupliin ja Voila! :) Lisäksi käteni näytti aika kummalliselta kuvassa, joten käytin tarroja, jotka esittävät ilmapallojen nauruja, ja kiinnitin ne ikään kuin käteeni :D

Hiljaiselon jälkeen..

Joulut on nyt juhlittu, uudet vuodet toivoteltu ja koulunpenkille jälleen palattu! Loma oli rentouttava ja ihana siinäkin mielessä, että levitin skräppäyslaatikoideni sisällön lattialle ja pöydälle, enkä siivonnut niitä siitä viikkoon pois; tuloksena monta uutta sivua! :) Julkaisen parissa osassa, koska tietokoneeni ei taida pitää liian pitkistä postauksista..

Toivottavasti teillä oli mahtava joulu ja uusi vuosi :)

<3:llä Emma

Ja tässä tulee ensimmäinen:
Juu, elikkäs uusi vuosi, uudet kujeet! Kulutin jämäpaloja, joita oli jäänyt softis-paperista, raketteihin. Taustaa en laittanut ollenkaan, koska kokeilen aina ensin, millaiseen järjestykseen laittaisin kuvat ja sitten vasta mietin taustaa. Nyt kun olin sommitellut kuvat, tajusin, etten halua niille mitään paperia taustalle, joten tein suoraa mustille sivuille :)

Vähän jäi harmittamaan, kun sain siskoltani jouluna sellaisen ihanan lumihiutaleen, joka oli sen lahjapaketin päällä ja se katosi jonnekin. Se oli vähän niinkuin huovutettu ja tosi kaunis, joten oisin halunnut laittaa sen tähän työhön, koska heti rakettien ampumisen jälkeen alkoi sataa lunta! :) Nyt tässä on tollainen normaali valkoinen lumihiutale, mutta kiinnitin sen vaan teipillä, jotta saan sen irti, kun löydän sen oikean hiutaleen :)