Sivut

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

valkosipuli + valkosipuli

Vihdoinkin valkosipuli on valmis ja se saikin kaveriksi toisen samanlaisen :)
Seitsemän Veljestä langat on olleet kovassa kulutuksessa, tähän on käytetty siis valkoista ja vaaleanvihreää. Vihreän kanssa onkin ollut matkan varrella probleemia, kun se on ilmeisestikin kausituote ja totta kai haluan virkata vihreällä kauden ulkopuolella.. :D Nyt olen säästellyt tätä kerän loppua, jonka sain mummultani, kun ajatuduin paniikkiin, kun ei meinannut tulla töistä muuten valmista..Eli Novitan Kesä 2012 -lehdestä olen näiden ohjeita bongaillut :)
 
- Emma

lauantai 9. kesäkuuta 2012

ostoksia!

Shoppingshoppingshopping :)

Kaikkea ihanaa skräppäysmateriaalia on taas tarrautunut matkaan - tällä kertaa Veljekset Keskiseltä! :) Valikoimahan ei nyt ole samanlainen kuin esimerkiksi Sinellissä, mutta yllätyksekseni Sinellin tuotteita on löytynyt todella paljon Tuurista! :) Ja tietysti vähän halvempaan hintaan, säästämäänhän sinne Tuuriin aina mennään ;)

Tällaisia ihanan kesäisiä kukkasia mahtui koppaan oikein kaksi paketillista (niiden ostamiseen tuli himo, kun ne oli noin ihanan värikkäitä :D) ja hintaa niillä taisi olla vaivaiset 1.95€/paketti!

Nallukka 3D-kuviopapereita, (vai miksi niitä ikinä sitten kutsutaankin) joita oli yhdessä paketissa neljä sivullista! Yhteensä siis kahdeksan kortin tarvikkeet :) 3,95€ maksoi, joten eipä tule kallista onnittelukorttia, kun yhden kortin hinnaksi lyhyellä matikallani jää 49 senttiä!

Lisäksi tällainen toinen 3D-pakkaussysteemi, jossa on siis tyttö tekemässä milloin mitäkin synttäriensä kunniaksi. On kaikkea speciaalia vaahtokylvystä pakettikasoihin :) Tämä siis 2.75€, jonka tarkkasilmäisimmät ehkä erottaa tuosta paketista :)
Tuotteiden hinnottelulla Tuurissa on varmaan psykologinen merkitys, kun kaikkien tuotteiden hinnat on aina merkitty tollasella värikkäällä lapulla, joten näyttää ihan siltä, kun kaikki olis tarjouksessa :D

Sellaista tänään :) Lisäksi kävin nyt ostamassa sen uuden kameran, josta eilen puhuin! :) Vähän on sen hienot toiminnot vielä harjoittelemista vailla, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa ala luonnistumaan.. :D

-Emma :)

perjantai 8. kesäkuuta 2012

tilannetiedotusta :)

Heloou! :)

Postailussa on ollut neljän päivän hiljaiselo, koska olen tässä vähän sairastellut :/ Nyt kuitenkin menossa parempaan suuntaan, joten ehkäpä heti huomenna saatte nähtäväksenne valkosipulin, ei siis mitään naurista, josta kirjoitin aiemmin :D

Lisäksi huomenna olisi tarkoitus kipaista Kodin Ykköseen ostamaan kauan haaveilemani järkkäri! :) Tuntuu, että kaikilla 12-vuotiaillakin on järkkärit, mutta itse en ole aiemmin kokenut mitään tarvetta sellaiselle, pokkari on riittänyt hyvin :) Nyt kuitenkin olen saanut kipinän lainailtua aikani siskoni järkkäriä! Sen lisäksi, että blogiin tulee entistä laadukkaampia kuvia, on järkkäri kätevä myös syksyn tulevaa kuviksen diplomityökurssia ajatellen sekä tietenkin ihan yleisesti ihmisten, maisemien, lemmikkien ja tapahtumien ikuistamiseen :)

Tällaista olisi luvassa siis huomenna -Canon EOS 1100D 18-50mm IS:maanantai 4. kesäkuuta 2012

Maissi

Moikkamoi :)

Koeviikko selvitetty kunnialla loppuun, todistus saatu, kaverin yllätyssynttärit juhlittu, YleX-Popissa pyörähdetty ja kesäloma aloitettu! Kesän ensimmäinen amigurumi on auringonkeltainen, iloinen maissi! Uusimmassa Novita -lehdessä on ohjeita vihannesamigurumien tekemiseen, joista sitten päätin alkaa virkata äitille vihanneskoria :)

Jotenkin oletin, että maissin röpyliäinen pinta olisi hankala tehdä, mutta kun olin lukenut ohjeen noin viiteentoista kertaan, huomasin, ettei se niin vaikeeta ollutkaan.. :DVaikeimpana pidän kyllä silmien ja suun ompelua, koska pelkään aina vähän liikaa, että ne menee pieleen :D Toistaiseksi olen ollut vähintään riittävän tyytyväinen ilmeisiin :) 


Seuraavaksi vuorossa onkin sitten nauris! :)

- Emma :)