Sivut

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Mietin tuota arki-leiskaani..

Tajusin, että työhän on arkipäivää. Sitten päädyin Suosikin ammatti-testiin ja tulokset ovat;

1. Kustannustoimittaja (86,47%)
2. Matkaopas (81,59%)
3. Lavastaja (79,84%)
4. Lentoemäntä (75,59%)
5. Puheterapeutti (77,99%)

Haluun siis luokanopettajaks.. :D

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kuulumisia

Heippa kaikki! :) Koko päivä on kulunut koulun merkeissä.. Ja yksi opettaja oli unohtanut ilmoittaa, että on kipeä, joten jouduin odottelemaan koululla puolitoista tuntia turhaan ja siihen meni paljon aikaa kokeeseen lukemisesta.. Koeviikko alkamassa ja historiassa pitäisi opetella maailmansotia ja kylmää sotaa, kellään ideoita, mitkä ois keskeisimpiä asioita? :D Saa laittaa tulemaan! Mutta jokatapauksessa, tänään vähän kuvien tulostelua ja keskiviikkona tai torstaina olisi vuorossa VIHDOIN skräppäys :)

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tälläisen löysin osoitteesta www.getinspired.com

  Tähän voisinkin osallistua, rutiineita kyllä riittää ;D
25.03.2011 - 12:00


Mitä teet automaattisesti päivästä toiseen ja viikosta viikkoon? Mikä on aamurutiinisi tai mikä asia toistuu aina iltaisin? Onko jokaviikkoinen tapahtuma jotakin, mikä sujuu jo todellisella rutiinilla? Muista tallentaa myös tällaiset tavalliset asiat, sillä rutiinit jos jotkin ovat osa jokapäiväistä arkeamme.

Inspiroidu Design Teamin esimerkkityöt haasteeseen:

Kaikkien haasteeseen määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkinto. Osallistumisohjeet löydät ohjesivulta. Tutustu myös Inspis Twist -infoon. Tarvittaessa saat lisätietoja myös sähköpostitse, info@getinspired.fi.

Haasteen 152 palkinnon sponsoroi Craftica.

Pirteitä värejä!

Tässä taas vähän ostoksia.. :) Eli tuo on se kirja, josta olen aiemmin kirjoitellut! Voin suositella teille kaikille, ihan mahtavia ohjeita ja neuvottu todella tarkasti vaihevaiheelta :) Itse ostin sen jostain poistomyynnistä 8 eurolla!! 
Sitten nuo värikkäät kirjaimet ja piippurassit ovat peräisin Tiimarista :) Kirjaimeni alkoivat olla lopussa ja tuossa paketissa on sekä koho- että mattakirjaimia :)

Jos teillä on omia blogeja skräppäykseen tai askarteluun liittyen niin linkitelkäähän :) Ja liittykää ihmeessä lukijoikseni, jos yhtään kiinnostaa :)

<3 Emma

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Lapsuuden maisemia

Eli  kuviksessa oli aiheena tehdä maalaus lapsuuden leikkipaikoista. Lyijykynää ei saanut käyttää luonnosteluun, ainoastaan suoraan peiteväreillä :) Tälläinen tästä sitten tuli; metsä symboloi metsäretkiä, joita teimme perheen kanssa, kun minä ja pikkusiskoni olimme pieniä, asuntovaunu symboloi kesälomamatkoja vaunulla ja saippuakuplat eivät ole paikka, mutta niitä puhaltelin JOKA PUOLELLA :D Mitä miltä olette toteutuksesta? :)

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kesätöitä :)

Noniin, kesätöitä sain tosiaan eilen ja se todistaa taas sen, että alkukesästä voi jäädä skräppäilyt vähiin. Mutta aah sitä hetkeä, kun pääsen vähän asuntovaunuilemaan, niin sitten löytyy kyllä skräpättävää!! :) Ja nyt mietin kuumeisesti haasteblogin haastetta, johon voisin jotakin kokeilla näpertää :) Huomenna ainakin on aikaa, kun on vapaapäivä :)

Kertokaa ihmeessä vinkkejä/palautetta blogistani, liittykää lukijoiksi tai kommentoikaa :)

Hauskaa alkukevättä,
<3Emma

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kumpi parempi?

 Skräppäyshän ei ole mitään ilman musiikkia! Nyt haluaisinkin kysyä, että kumpi aikoinaan hajonneen Nylon Beatin laulajista miellyttää sinua enemmän soolourallaan?

Tässäpä Erin:Ja tässä Jonna GeaGea

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Muhkea tyyny! :)

Tässä on siis 9. luokan tekstiilityön päättötyöni. Aihe oli vapaa ja päätin soveltaa skräppäystä kankaalle. Leikkasin sopivia tilkkuja ja tulostin valokuvia kankaalle. Toisiin kankaisiin sain kuvat kiinni ensiksi liimatukikankaan avulla ja sen jälkeen ompelemalla :)
"Disainerilla" sai mukavasti kirjoitettua nuo tekstit (ps. en ole vara erottuvatko kuvasta). Sitten tein Novitan "kukkakoneella" kukkia, jotka ompelin rusettien kanssa kiinni kankaaseen. Vetoketju paikoilleen ja siitä tuli valmis! :)
Aikaa sen tekemiseen kului kyllä varmasti yli 20 tuntia, mutta nyt voin olla siitä ylpeä :) Ootteko itse skräpänneet kankaalle? :) Ja löytyisikö postausideoita muustakin kun ostoksista ja skräppäyksistä? :)

Jälleen ostoksilla :)


Matkaan tarttui tällä kertaa softis-paperia, jota löysin Sinellistä sekä läpikuultopapereita, jotka nekin Sinellistä :) Tarrat löytyivät ihan Tiimarin valikoimasta. Tarkoitus olisi käyttää noita läpikuultopapereita sellaiseen "muistojenkirjaan", josta julkaisen tarkempaa kuvaa, kun saan sen valmiiksi :) Hääaiheisista tarroista saan inspiraation skräpätä sivun vanhempieni häistä :)


Ostoksia :)


Jeppjepp eli kävin shoppailemassa jokin aika sitten :) Mukaan tarttui vihreää paperia (kuva vääristää väriä) Tiimarista, Chipboard Albumi Sinellistä samoin kuin nuo rinkulat. Liimaa ostin ihan Minimanista, kun sain kolme kahdella eurolla ja siihen kaupanpäällisiks tollasia Ice Age II crocsi -koruja :D
Tähän mennessä olen kuluttanut vain yhden rinkulan ja senkin koulun kuviksen portfolioon, kun sellaisia hienouksia ei löytynyt meidän lukiosta.. :D Jos teillä ois joitakin haastekisoja jossakin blogissanne tai seuraamassanne blogissa niin linkittäkää ihmeessä :)) Kaipaan inspistä!

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Täällä taas!

Aikaa on vierähtänyt viime postauksesta jo turhankin kauan! Sinä aikana olen ehtinyt käydä shoppailemassa jo paljon lisää materiaaleja ja näperrellä tällaisen pienen CD-kotelon Kreikan kuville :)
Kyseessä on siis "normaali" CD-kotelo, jonka tekemiseen kului tosin kolmatta tuntia. Idean sain kirjasta, jossa oli erilaisia skräppäys ideoita. Olisiko nimi ollut "Skräppää kivoja pikkualbumeita" tai vastaavaa :)