Sivut

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Skräppäyksiä tähän päivään mennessä :)

 Kaikkia skräpäyksiäni en pysty valitettavasti lisäämään sivuille, kun itse idea leiskoista menisi piloille, kun täytyisi suttailla ihmisten naamoja :ss Mutta tässä kuitenkin muutamia "vanhoja" :)


Viimeisin tänne laitettava tekeleeni, sekin jo jonkin aikaa vanhentunut, johon idea lähti Suosikissa olleesta otsikosta: “Näistä pojista äitisi varoitti”. Siinä sitten hetken tuumailin, keitäs kaikkia siihen sivulle mahduttaisi ja valitettavaa on, että liian moni jäi pois :D Mutta kuitenkin, ylärivi vasemmalta: Antti Tuisku, Chad Michael Murray, Zac Efron, Patrick Borodavkin (Antin alapuolella), toinen rivi vasemmalta: Adrian Rodriguez Moya, Constantinos Mavromichalis, alarivi vasemmalta: Miikka Kiprusoff, Mikko Leppilampi, Billie Joe Amstrong, Jesse McCartney.




Oma tähän astinen suosikkini! Kuva on otettu Kalajärven leirintäalueelta ja ollaan soutelemassa upouudella kumiveneellä siskoni kanssa :D Idea ei täysin lähtenyt omasta päästä vaan selailin Skräppää muistot talteen -kirjaa ja sieltä bongasin skräppäyksen, jossa lapsi ja vaari olivat ongella. Skräppäykseen oli tehty samankaltainen vedenalainen maailma jatkumaan kuvasta kuin tässäkin. :)


Samaisella kesälomareissulla, kun oltiin soutelemassa siskon kanssa, käytiin myös Karstulan kesäteatterissa :) Karstulassa olikin monia tuttuja kasvoja telkkariruudusta, koska osa Salattujen elämien nykyisisitä ja entisistä näyttelijöistä olivat löytäneet tiensä teatterilavalle! Kuningasjätkä kertoi tukkijätkistä ja näiden elämästä, josta ei naurua ja kommelluksia puuttunut! :D Tämä vierailu oli jo kolmas Karstulan kesäteatterissa ja aina on ollut yhtä loistavia esityksiä! :) 



Paikalliselta kesäfestarilta bongailtuja julkkiksia :) Tämän skräppäämisessä oli mahtavaa, että pääsi käyttämään kirkkaita värejä, koska oli kesä :) Tähän leiskaan liittyy muistoja järkyttävän kovasta kiljumisesta, vesisateessa hyppimisestä ja hyvästä festaritunnelmasta! :))



Luonnonkaunis Paljakka! Pääsin ekaa kertaa elämässäni moottorikelkan kyytiin, kun en päässyt rinteeseen polvivamman takia. Lähdettiin sitten iskän kanssa vähän vuokrakelkalla kelkkailemaan :) Se oli älyttömän hienoa, näki mahtavia maisemia ja sai tuntea vauhdin hurmaa! :)) Toisaalta, loppumatkasta vastaan tuli järkyytävän jyrkkä mäki, joka oli pakko tulla alas, että pääsi jatkamaan matkaa! Se oli aikas hiusaa.. Mutta hyvin selvittiin :D Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan joskus tuota kelkkailua :)



Tämäkin taas aivan ensimmäisiä teoksia, mutta pakkohan näitä nyt on muutama tänne laittaa, että voi joskus katsella kehutystä.. Niin, käytiin kesällä Helsingissä Sea Lifessä ja mentiin ratikalla sekä etsittiin yhtä kauppaa, jota ei millään löydetty kartattomina ja kotona kun katsottiin, oltiin oltu jo ihan oikealla kadullakin kerran.. :D Reissusta kuitenkin hauskat muistot, etenkin kun katseli Louis Vuittonin näyteikkunoita ja näki kuinka kaupassa oli oikein ovenavaajat, vartijat, rahastajat, myyjät sun muut erikseen, vaikka liike oli pikkuinen kirppu viereisiin verrattuna :D


Kreikan saarella Kosilla olin mukana pikkusiskoni leirikoulussa 2008. Käytiin tosi monilla historiallisilla ja kuuluisilla paikoilla kuten Asklepionilla, Hippokrateen plataanipuulla, linnoissa, pesusieni saarella ja vaikka missä! Oli aivan unohtumaton viikko ja muistoksi jäi paljon kauniita ja hauskoja kuvia, joita katsellessa kaikki muistot tulee elävästi mieleen :)
.
K

2 kommenttia:

  1. AH NAM toi oli ihan sika hyvää salaattia! :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kivoja skräppäilyjä olet kokonaisuudessaan saanut aikaan (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)