Sivut

maanantai 9. tammikuuta 2012

Hiljaiselon jälkeen..

Joulut on nyt juhlittu, uudet vuodet toivoteltu ja koulunpenkille jälleen palattu! Loma oli rentouttava ja ihana siinäkin mielessä, että levitin skräppäyslaatikoideni sisällön lattialle ja pöydälle, enkä siivonnut niitä siitä viikkoon pois; tuloksena monta uutta sivua! :) Julkaisen parissa osassa, koska tietokoneeni ei taida pitää liian pitkistä postauksista..

Toivottavasti teillä oli mahtava joulu ja uusi vuosi :)

<3:llä Emma

Ja tässä tulee ensimmäinen:
Juu, elikkäs uusi vuosi, uudet kujeet! Kulutin jämäpaloja, joita oli jäänyt softis-paperista, raketteihin. Taustaa en laittanut ollenkaan, koska kokeilen aina ensin, millaiseen järjestykseen laittaisin kuvat ja sitten vasta mietin taustaa. Nyt kun olin sommitellut kuvat, tajusin, etten halua niille mitään paperia taustalle, joten tein suoraa mustille sivuille :)

Vähän jäi harmittamaan, kun sain siskoltani jouluna sellaisen ihanan lumihiutaleen, joka oli sen lahjapaketin päällä ja se katosi jonnekin. Se oli vähän niinkuin huovutettu ja tosi kaunis, joten oisin halunnut laittaa sen tähän työhön, koska heti rakettien ampumisen jälkeen alkoi sataa lunta! :) Nyt tässä on tollainen normaali valkoinen lumihiutale, mutta kiinnitin sen vaan teipillä, jotta saan sen irti, kun löydän sen oikean hiutaleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)