Sivut

lauantai 9. kesäkuuta 2012

ostoksia!

Shoppingshoppingshopping :)

Kaikkea ihanaa skräppäysmateriaalia on taas tarrautunut matkaan - tällä kertaa Veljekset Keskiseltä! :) Valikoimahan ei nyt ole samanlainen kuin esimerkiksi Sinellissä, mutta yllätyksekseni Sinellin tuotteita on löytynyt todella paljon Tuurista! :) Ja tietysti vähän halvempaan hintaan, säästämäänhän sinne Tuuriin aina mennään ;)

Tällaisia ihanan kesäisiä kukkasia mahtui koppaan oikein kaksi paketillista (niiden ostamiseen tuli himo, kun ne oli noin ihanan värikkäitä :D) ja hintaa niillä taisi olla vaivaiset 1.95€/paketti!

Nallukka 3D-kuviopapereita, (vai miksi niitä ikinä sitten kutsutaankin) joita oli yhdessä paketissa neljä sivullista! Yhteensä siis kahdeksan kortin tarvikkeet :) 3,95€ maksoi, joten eipä tule kallista onnittelukorttia, kun yhden kortin hinnaksi lyhyellä matikallani jää 49 senttiä!

Lisäksi tällainen toinen 3D-pakkaussysteemi, jossa on siis tyttö tekemässä milloin mitäkin synttäriensä kunniaksi. On kaikkea speciaalia vaahtokylvystä pakettikasoihin :) Tämä siis 2.75€, jonka tarkkasilmäisimmät ehkä erottaa tuosta paketista :)
Tuotteiden hinnottelulla Tuurissa on varmaan psykologinen merkitys, kun kaikkien tuotteiden hinnat on aina merkitty tollasella värikkäällä lapulla, joten näyttää ihan siltä, kun kaikki olis tarjouksessa :D

Sellaista tänään :) Lisäksi kävin nyt ostamassa sen uuden kameran, josta eilen puhuin! :) Vähän on sen hienot toiminnot vielä harjoittelemista vailla, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa ala luonnistumaan.. :D

-Emma :)

8 kommenttia:

 1. Mulle vois väsätä jonkunlaisen synttärikortin noista kivoista päällekkäin teipattavista kuvista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisiko olla nallukoita vaiko shampanjatyttö? :)

   Poista
  2. En nää tossa shampanjaa, mut se tyttö kuitenkin :)

   Poista
  3. No niissä on sellasina mineninä sivussa ;D

   Poista
 2. Ihania noi kukat! Ite rakastan käydä Sinellissä ja muissa askarteluliikkeissä, niistä tarttuu aina jotain kivaa mukaan :)

  http://chiquine.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mun sisko aina sanoo mulle, että vietän siellä liian kauan aikaa.. :D

   Poista
 3. Sitä vaan, että tykkään hirveästi tästä blogista. Ulkoasu on mun mielestä aivan upean valloittava, ainoastaan toi epätarkka banneri häiritsi vähän. Hienot kuvat, sain itse kauhean askarteluinspiksenkin :D
  Aion varmasti jatkaa tämän lukemista, kiitos tästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta palautteestasi! :) Tottatotisesti bannerille täytyisi tehdä jotain :D Ihanaa, että blogistani oli sinulle iloa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)