Sivut

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kesälomalta

Noniin, vuorossa olisi skräppäilyjä kesälomasta! :) Kesälomastani viikon siis vietin Lounais-Suomessa. Asuntovaunumme nökötti Uudenkaupungin leirintäalueella, mutta teimme päiväretkiä Naantaliin, Turkuun, Raumalle ja Turun saaristoon :)


Naantali = toinen kotini!
Aina kun olin pieni, pakkasimme asuntovaunumme ja suunnistimme aurinkoiseen Naantaliin! Vierailtiin Muumimaailmassa, kavereilla, vanhassa kaupungissa, Ukko-Pekka -laivalla ja vaikka missä muualla. Sitten leirintäalue myytiin, eikä kukaan meistä oikein enää tykännyt siitä, että siellä oli aina kauheen sotkuista, joten lopetettiin sielä käyminen. Nyt kun mentiin Uuteenkaupunkiin, niin meidän toive oli, että mennään käymään Naantalissa ja niinhän me mentiinkin. Ja pääsimme niille kallioille kuvaamaan, jonne pienillä lapsilla ei koskaan ollut asiaa ;)


Äitini on kai aina halunnut käydä Raumalla ja nyt oltiin jo todella lähellä kaupunkia, joten hyppäsimme autoon ja ajoimme sinne :) Raumallakin oli aivan ihana vanha kaupunki ja monia pikku putiikkeja ja kirkkoja ainakin kolme! :o Käytiin tutustumassakin yhteen niistä :) Kaikkinensa päivä oli todella aurinkoinen ja Raumasta jäi miellyttävä kuva :) Sehän saattaisi olla yksi kaupunki, jonne voisin muuttaa, jos opiskelupaikka sieltä irtoaisi myöhemmin :)Ja tässä Uusikaupunki, joka olemassa olollaan mahdollisti meidän kesälomamme! :) Siellä oli suuret venesatamat, paljon kauppoja ja ihania kallioita, joilla oli mukava kiipeillä :) Myös jonkinlainen vanha museo (keskellä kuvaa) siellä oli, mutta ymmrätääkseni sieltä saattoi ostaa myös vanhoja tavaroita :) Leirintäaluekin Uudessakaupungissa oli todella kaunis ja rauhallinen :)

2 kommenttia:

  1. Voi että, tuolla oli niin ihanaa kesällä! :) Joka päivä oli niin lämmin, että olis tehny mieli jäädä lekotteleen sinne kalliolle.

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Ja niiin ihania maisemia! :) Nooo, enää noin 7 kuukautta niin on taas keskikesä! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)